Bushido The Code Of Leadership

Leadership bazat pe valori care au tecut testul timpului
Oare Leadershipul din ziua de azi diferă de cel feudal !? Cât de mult se aseamănă Leader-ul și echipa sa din business-ul de azi cu Shogunul și samuraii săi?

Folosind un instrument la fel de precis precum sabia japoneză – Bushido, codul samurailor - vom dezbate cele 7 valori care au trecut testul timpului.

CUI I SE ADRESEAZĂ CURSUL?

Echipe de Leadership

Cursul se adresează echipelor de management din companii medii si mari care își doresc însușirea și/sau consolidarea unor comportamente de leadership bazate pe valori sănătoase, valori care și-au dovedit valabilitatea in numeroase companii de-a lungul a sute de ani!

  • Echipe de leadership corporatist 
    Vom dezbate împreună valențe ale Leadershipului care au asigurat succesul unei organizații timp de aproape 1000 de ani.
  • Proprietari de companii 
    Folosind un instrument la fel de precis precum sabia japoneză – Bushido,  codul samurailor – vei înțelege beneficiile aplicării unui model de leadership bazat pe cele 7 valori care au trecut testul timpului.
  • Manager promovat în poziție de Leadership
    Pentru tine am pregătit o experiență de învățare plăcută și care transmite în mod cât mai sintetic un spectru larg de cunoștințe, tehnici și metode de leadership.

Codul Bushido

Cele 7 Virtuți
Integritate 100%
Respect 100%
Curaj 100%
Onoare 100%
Compasiune 100%
Sinceritate 100%
Loialitate 100%

Florentin Stanciu

Un Samurai in Business
Florentin Stanciu practică arte marțiale de la vârsta de 7 ani. El a respectat valorile din codul Bushido - codul samurailor - de-a lungul întregii cariere in business pe plan local și internațional. Astazi îti va împărtăși si ție din secretele leadershipului bazat pe cele sapte valori care au trecut testul timpului.

Pentru detalii si inscrieri contacteaza-ne acum

Promisiunea noastra
0
Profesionalism
0
Personalizare
0
Flexibilitate
0
Eficiență