Inovație Bazată pe Tehnologie

(Romanian Language)
Bine ai venit la cursul de Inovație Bazată pe Tehnologie!
Cursul face parte din ACADEMIA Skills Of The Future – Workstream-ul Inovație - și te va învăța cum poți crea produse și servicii inovatoare, care să îți asigure succesul azi și în viitor.

Vom defini ce este INOVAȚIA, câte feluri diferite de inovație există dar, mai ales, îți voi propune un proces clar prin care să gestionezi acest demers în compania ta, astfel încât să nu fie un simplu pariu cu creativitatea.

CUI I SE ADRESEAZĂ CURSUL?

Dacă ești responsabil cu dezvoltarea de produse și servicii într-o corporație, sau ți-ai înființat propria ta companie, sau pur și simplu dorești să afli cum poți crea și tu produse și servicii inovatoare care să beneficieze de progresul de azi al tehnologiei, acest curs este pentru tine!

  •  Product Manager
    Vei înțelege câteva dintre schimbările fundamentale de paradigmă care implică adaptarea, tranziția de la un proces clasic de tip ”cascadă” la unul agil, centrat pe client în care experimente rapide se succed într-o multitudine de cicluri de învățare / validare.
  • Fondator StartUp 
    Vei înțelege cum să pornești la drum concentrându-te pe ceea ce este cel mai important în succesul afacerii tale: înțelegerea clienților cărora te adresezi și a nevoilor lor (preferabil nedeservite încă de concurență).
  • Long-life learner
    Pentru tine am pregătit o experiență de învățare plăcută și care transmite în mod cât mai sintetic un spectru larg de cunoștințe, tehnici și metode de inovare.

Skills

Deseori confundată cu creativitatea sau inventica, inovația este un proces de dezvoltare a unor produse, procese, experiențe noi, utile și monetizabile. El poate fi structurat astfel încât sa fie eficient si să nu reprezinte un simplu pariu cu creativitatea.
Creativitate 85%
Empatie 70%
Gândire Critică 45%
Curiozitate 90%

Modulul 1

DE CE este nevoie să redefinești continuu afacerea pe care o conduci?
Modul în care creezi și livrezi valoare pentru clienții tăi dar reușești să și păstrezi o parte din această valoarea pentru acționarii tăi trebuie să evolueze, să se adapteze la schimbările permanente ale nevoilor, așteptărilor și preferințelor clienților tăi. Dar VALOAREA este subiectivă. Fiecare client are propria percepție asupra valorii oferite de produsele și serviciile tale!

Cât de bine îți cunoști clienții și provocările cu care se confruntă în aceste momente de redefinire a realității vor determina succesul vostru azi și în viitor.

Modulul 2

CE este Inovatia?
PENTRU TINE, ce reprezintă inovatia?
• Înseamnă sa fii creativ?
• Să inventezi lucruri complet noi care nu există încă pentru că nu și le-a imaginat nimeni până acum?
• Dar dacă ai vazut undeva o idee interesantă, care te inspiră să faci lucrurile într-un nou mod, mai eficient, înseamnă că ai inovat?

Inovația este cea care a permis evoluția omului de la stadiul de primat la dezvoltarea socială și politică de astăzi, trecând prin diferite perioade de înflorire numite revoluții - revoluția agrară, cele industriale culminând cu a patra Revolutie Industriala (4.0) la care suntem martori astăzi.

NU RATA ultimele locuri ale ediției de Toamnă

Hai să vorbim despre afacerea ta si problemele specifice cu care te confrunți.
0
Module
0
Luni
0
Ore de Experiențe Unice